Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

22 септембра, 2017 Off By takica

Ovan

Kako Ovnovi znaju biti vrlo otvoreni i direktni sigurno im se neće svideti ako se oko njih plete mreža manipulacija i igrica zavođenja. Mali signali su poželjni, ali vam ljubavni horoskop predlaže da budete ono što jeste bez uvijanja i lažnih maski. Ovnomi su prilično lakoverni i često izgledaju naivno, ali samo zato što prilaze otvorenim srcem i u startu nemaju gard, ali ako se pokaže da je njihovo poverenje zloupotrebljeno znaju da se nepovratno udalje. Poznati su po darežljivosti, ali se vi ne trudite da ih obasipate poklonima na svakom koraku, to ipak prepustite njima kada uspete u zamisli da osvojite Ovna. Ljubavni horoskop vam predlaže da ih motivišete da iskažu svoju zabavnu stranu, dozvolite da se stvari odvijaju spontano i njima će biti izuzetno zanimljivo u vašem društvu. Dozvolite im da vam pokažu kako su puni emocija i ubedite ih da su vaše namere iskrene, a da veza koju želite sa njima ima budućnost na duge staze. Ovnovi su jako odani i posvećeni u vezi, a to zahtevaju i od svojih partnera tako da kada ste sa njima, trudite se da im stavljate do znanja da su samo oni važni i da ostali ne postoje. Na taj način ćete steći njihovo poverenje. Nikada se ne trudite da ih nadglasate, dozvolite im da se razmašu u svojim objašnjavanjima i da budu glasnogovornici u vezi. Ljubavni horoskop predlaže da u toku zavođenja dozvolite da njihova bude zadnja i da se ne raspravljate previše, obožavaju kada su u pravu.

Pokažite da ste porodičan tip i da vam je toplina doma i kućna atmosfera jedan od prioriteta. Tako ćete pokazati vašu ozbiljnost, a ako situacija dozvoli, požurite sa predstavljanjem porodici svog novog partnera. Kada vam dozvole i otvore se prema vama, znajte da ste izgradili jaku vezu zasnovanu na spontanosti i poverenju i tada pokušavajte da oblikujete materijal koji vam je dopao šaka. Shvatićete da su Ovnovi jedni od najdivnijih ljudi na svetu.

Bik

Bikovi vole da uživaju u životu i da bi ih osvojili morate da se povinujete njihovom hedonističkom porivu. Znaju da budu sladokusci u svakom segmentu života i ako je predmet vaše pažnje osoba u znaku Bika, ljubavni horoskop vam predlaže da ih obasipate sitnim darovima. Budite spontani i iskreni, a prirodnost je osobina koja je kod Bikova neobično cenjena. Nipošto se nemojte prenemagati i preterivati u pričama o svom životu ili ambicijama. Bikovima je to vrlo neinteresantno. Nisu pobornici nikakvih odricanja tako da i bezazlena priča o dijetama ume da ih smori. Imaju neodoljivu potreba za posedovanjem i ako im se učini da  sa vama mogu da manipulišu, postaćete im za nijansu draži. Ne umeju da budu taktičari, što na umu to na drumu.

Znaju da imaju izlive besa, a ako hoćete da se svidite Biku potrudite se da to predstavite kao što manji problem. Obzirom da su često naglašeno senzualni, ljubavni horoskop vam predlaže igrate na tu kartu i da obilno pokažete emocije i nežnost. Uredni su i vredni, ponekada bezrazložno spori, ali uvek pedantni i istrajni do kraja kada nešto započnu. Bikove možete lako osvojiti umećem u kuhinji, ali budite obazrivi. Iako vole da jedu budite sigurni da se neće oduševiti baš bilo čime. Pokažite im kako ste štedljivi i kako cenite stečeni novac jer oni mrze rasipkuće. Ne praštaju neverstva i laži. Vrlo su sumnjičavi i često se naljute bez pravog razloga, pa zato budite naoružani strpljenjem i vremenom. Zavođenje Bika može potrajati, ali su plodovi slatki na kraju…

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6