Kad muškarac počne gubiti interes, žena počne raditi jednu veliku grešku

Kad muškarac počne gubiti interes, žena počne raditi jednu veliku grešku

2 септембра, 2017 Off By toti

 

Muškarci često s vremenom jednostavno promijene svoje ponašanje pa će tako neki prorijediti poruke i pozive, neki će prestati biti romantični i truditi se, neki će jednostavno djelovati kao da imaju pametnijeg posla

DOGAĐA se i najboljima.

Muškarci često s vremenom jednostavno promijene svoje ponašanje pa će tako neki prorijediti poruke i pozive, neki će prestati biti romantični i truditi se, neki će jednostavno djelovati kao da imaju pametnijeg posla nego da se viđaju sa ženom za kojom su nekoliko mjeseci ranije doslovno trčali… Bez obzira na to koji je razlog gubitka interesa, jedno je sigurno – žene u ovoj situaciji često reagiraju potpuno krivo, što rezultira još većim gubitkom interesa ili prekidom.

 

Kad žena osjeti da se muškarac ponaša drugačije nego prije, počinje paničariti jer misli da će ga izgubiti. U tom se trenutku i njeno ponašanje mijenja, pa umjesto da jednostavno pusti da stvari idu svojim tokom, postaje napeta i počinje ispitivati teren. Dok je muškarac možda samo privremeno distanciran zbog stresnijeg perioda na poslu, žena panično želi saznati u čemu je problem pa šalje poruke tipa: „Promijenio si se, prije si bio romantičniji/zabavniji“ ili „ignoriraš me“ – i slično.

Drugim riječima, postajemo paranoične i naporne, zbog čega nemali broj muškaraca stvarno gubi interes.

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2