Ovih dana podznak vam određuje sudbinu: Vage čeka iznenadna trudnoća, a OVAJ znak neka miruje do septembra!

Ovih dana podznak vam određuje sudbinu: Vage čeka iznenadna trudnoća, a OVAJ znak neka miruje do septembra!

24 августа, 2017 Off By NEKO BITAN

Kako je pomračenje Sunca uticalo na koji horoskopiski znak, pisali smo juče. Ali ova promena u mnogome utiče i na vaš podznak. Pogledajte kako.

Podznak OVNA: Taman kada ste pomislili da ste našli pravu ljubav, stvari se komplikuju. Za ono što vi priželjkujete u ljubavi, sačekajte septembar. Nečiji pad sa položaja će vama otvoriti nova vrata i povoljne šanse za poslovne promene.

Podznak BIKA: Brine vas neko iz kruga porodice ili privatan posao. Saslušajte savet partnera po tom pitanju. Previše brinete a septembar će doneti rešenje koje ste čekali.

Podznak BLIZANACA: Odlaže se neki put ili dolazak nekoga sa puta. Neki papir kasni. Moguće su svađe sa rođacima ili komšijama. Za trenutne dileme, potražite savet roditelja suprotnog pola jer drugačije od vas vidi trenutnu situaciju. Krenuće ponude za privatan posao, ne prihvatajte ako ga nude rođaci ili komšije. Još nije vreme za partnerstva. Pazite se u saobraćaju, naročito u blizini doma.

Podznak RAKA: Brinu vas finansije i tu će nešto kasniti ili se odlagati. Rešenje može da stigne preko pozajmice rođaka ili komšija ali samo na kratko. Ne gubite iz vida dugoročne planove koje imate. Kod mnogih mogu da se pokrenu rešenja vezana za nekretnine.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3