Cak i ako te VOLI kao KRALJICU: OTERACE GA ove tvoje lose navike!

Cak i ako te VOLI kao KRALJICU: OTERACE GA ove tvoje lose navike!

23 августа, 2017 Off By NEKO BITAN

Bez obzira koliko je velika njegova ljubav, ako ti poseduješ ove loše navike, otići će od tebe

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lepo ili u kojima ništa nije. Ukoliko prebrodite sve periode imate šansu za dugu i lepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate šta ne biste trebali da radite ako želite da ga zadržite...

Opsednuti ste s njim

Ako vam na poruku ne odgovori u roku od pet minuta, odmah ga zovete i pitate ga šta nije u redu. Već ga u ponedeljak zapitkujete šta želi da radite za vikend. U svemu mu povlađujete: on je taj koji odlučuje koliko često ćete se viđati i šta ćete raditi kad ste zajedno. Bez prigovora prihvatate sve njegove predloge i želje, zanemarujući sopstvene iz straha da vas ne ostavi.

 

 

Ukratko, dopustili ste da vas vrti oko malog prsta, a on to oseća i sve je manje zainteresovan. Muškarce impresionira svestrana, žena koja ima puno samopouzdanja, koja ima širok spektar sopstvenih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu svi manipulisati. To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu devojku redovno ostavljaju. Naravno, uz rečenicu „nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene“. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2