HOROSKOP ZA PETAK – Device će ostvariti poslovni uspeh, a jedan znak će dobiti novac!

HOROSKOP ZA PETAK – Device će ostvariti poslovni uspeh, a jedan znak će dobiti novac!

16 априла, 2020 Off By lokica

OVAN

POSAO: Dolazi vam mogućnost da  poslovno napredujete. Smatrate da je ovaj događaj za vas jako važan, vi se maksimalno bavite poslovnim pripremama i važnim pitanjima.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Pred vama je povoljan dan za flert kao i za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ali bez većih problema. Generalno se može reći da ste jaki, i otporni na većinu problema. Vodite računa o sebi i zadovoljni ste svojim životom.

 

BIK

POSAO: Dolazi vam priliv novca koji će vas obradovati. Možete da računate na stabilnu poslovno- finansijsku situaciju. Tokom današnjeg danamožete malo da se odmorite i opustite.

LJUBAV: Imaćete sasvim miran i stabilan odnos sa voljenom osobom sa kojom ste već duže vreme. Pred vama je povoljan dan. Ukoliko ste slobodni lako ćete ostvariti neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o ishrani. U narednom periodu su mogući manji problemi vezani za mast ili šećere, tako da je važno da ni u čemu ne preterujete i da pazite šta jedete.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

 

BLIZANCI

POSAO: Nećete imati previše posla, pa možete da očekujete sasvim bezbrižan dan. Slobodno vreme iskoristite kako god želite, provedite vreme sa voljenima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i uživate u svakom trenutku sa svojim novim partnerom! U vama se budi jak osećaj privrženosti. Moguće je da se plašite da priznate koliko ste se vezali za njega.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da oscilira tokom današnjeg dana su vam slabe tačke vezane i za glavu, kao i za krvne sudove. Pazite na sebe i idite na redovne kontrole.

 

RAK

POSAO: Imate velike planove i smatrate da ćete uspeti da ih realizujete uz pomoć svojih sposobnih saradnika. Pred vama je dan u kojem ćete biti posvećeni poslu, iako drugi to nisu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma misteriozno. Njena harizma vas jednostavno osvaja. Lako ćete se opustiti u njenom prisustvu i bez problema pokazati svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate višak energije i potrebno je da nađete neki način da se oslobodite stresa. Fizička aktivnost i bavljenje sportom uvek mogu biti dobro rešenje.

 

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete danas biti veoma uspešni. Pred vama je veoma dobar dan za posao.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da osvojite osobu koju ste upoznali sasvim spontano u prethodnom periodu. Između vas dvoje postoji jaka hemija. Uskoro će doći do značajnijih promena.

ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema na polju zdravlja. U svojoj koži se osećate odlično, zadovoljni ste svojim životom i nosite puno pozitivne energije u sebi. Pred vama je dobar dan.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

 

Стране: 1 2