Kad se oni SRETNU nastaje PRAVA LJUBAV: Ova dva znaka su kao dva MAGNETA koja se neobjasnjivo privlace i POLUDE jedan za drugim!

JARAC

Jarac i Bik

Veza za ceo život

Veze između dva zemljana znaka uvek su stabilne, dugovečne i otporne na sve probleme, što je i ovde slučaj. Čim se upoznaju, Biku i Jarcu je jasno da su idealni partneri koji mogu zasnovati uspešnu i stabilnu zajednicu. Naime, jedan i drugi u vezi najpre traže sigurnost, kako materijalnu, tako i emotivnu, stoga će odahnuti kad shvate da su pronašli partnera koji je jednako lojalan, odan i pouzdan poput njih samih. I Bik i Jarac se boje nemaštine i neizvesne budućnosti pa će ulagati mnogo truda kako bi stekli dovoljno sredstava za ugodan i siguran život. Problem nastaje kad Bik postane suviše rastrošan, što mu Jarac nikako ne može oprostiti, a zameraće mu i povremene trenutke lenjosti. Biku bi povremeno mogla zasmetati Jarčeva okupiranost poslom i nezainteresovanost za ljubavne igrice u krevetu.

Najbolji aspekt odnosa: Bik i Jarac su idealan spoj dvoje ljude koji imaju slična razmišljanja, želje i snove. Oboje cene porodične vrednosti pa će njihov brak biti stabilan i doživotan, a ako i naiđu na ikakve probleme, ljubav i poštovanje koje osećaju jedno prema drugom pomoći će im da ih uspešno prevladaju.

Jarac i Rak

Ne mogu jedno bez drugog

Ovo je jedna od onih kombinacija u kojoj se partneri često svađaju, ali istovremeno ne mogu jedno bez drugog. Između njih postoji vrlo snažna fizička privlačnost koja će ih nagnati da brzo započnu uzbudljivu ljubavnu vezu, ali vrlo će brzo shvatiti da su potpuno različiti. Nežan i osetljiv Rak neće u hladnom i distanciranom Jarcu nailaziti na očekivanu podršku, a Jarčeva emocionalna distanciranost mogla bi u ovoj vezi predstavljati veliki problem.

Jarcu će smetati Rakova preterana osetljivost, a na njegove suze i optužbe će ostati hladan, što će ih još više udaljiti jedno od drugog. Ukoliko na vreme prihvate činjenicu da su drugačiji i nauče uvažavati partnerove potrebe, ova veza bi mogla dugo potrajati. Situacija je bolja ukoliko je Jarac muškarac, jer je Račica spremna na velike žrtve i ustupke kako bi ga usrećila, dok bi se u obrnutoj situaciji muškarac Rak mogao osećati ugroženim jer će smatrati da je uvek on taj koji popušta.

Najbolji aspekt odnosa: Iskreno se vole i uživaju da provode vreme zajedno, stoga bi bila prava šteta da dignu ruke od ove veze pri pojavi prvih problema. Jedno drugom su vrlo privrženi, a u vezi su oboje lojalni, odani i uporni.

Jarac i Škorpija

Sličnosti garantuju uspeh

Škorpija i Jarac se svide jedno drugom na prvi pogled, a redovno ih spoje slična razmišljanja i pogledi na život. Iako su oboje na glasu kao ozbiljni i pesimistični znakovi, Škorpija i Jarac se zajedno ustvari dobro zabavljaju jer oboje imaju sličan, pomalo mračan smisao za humor i smeju se istim stvarima. Ovaj par može dobro funkcionisati na svim poljima, pa čak i na seksualnom, jer je Škorpija jedan od retkih partnera koji će uspeti da u sramežljivom Jarcu probudi njegovu divlju stranu. Oboje su štedljivi i racionalno upravljaju novcem, ambiciozni su i žude za moći pa jedno drugom nikad neće zamerati prezaposlenost. Problem može predstavljati obostrana tvrdoglavost i nepopustljivost, ali spone između njih su obično toliko jake da malo šta može ozbiljnije ugroziti njihovu vezu. Jedno u drugom pronaći će lojalnog, pouzdanog i stabilnog partnera za čitav život.

Najbolji aspekti odnosa: Škorpija i Jarac su toliko privrženi jedno drugom da ih niko i ništa neće razdvojiti jednom kad se zaljube. Iako su oboje jake i tvrdoglave ličnosti, biće spremni na povremene ustupke jer oboje iskreno žele da ova veza uspe. Zajedno čine idealan par koji ima iste želje.

VODOLIJA

Vodolija i Blizanci

Savršena veza

Blizanac i Vodolija su zaista stvoreni jedno za drugo, stoga ne čudi što je ovo jedna od češćih i uspešnijih astroloških kombinacija. Njih dvoje se savršeno razumeju, oboje su komunikativni, optimistični i znatiželjni pa im nikad ne nedostaje uzbuđenja ni tema za razgovor. I jedan i drugi znaju kako zadržati partnerovu pažnju, što je dodatan plus ovoj vezi jer i Blizanac i Vodolija lako gube interes i skloni su da pobegnu kad im neko dosadi. Oboje vole da se osećaju slobodno i nesputano, a budući da su tolerantni, neće gnjaviti partnera s ispadima ljubomore i sumnjičavosti. Zajednički izlasci, druženje s brojnim zanimljivim ljudima i sklapanje novih poznanstava u kojem oboje uživaju dodatno će učvrstiti ovaj odnos i učiniti ga otpornim na sve probleme.

Najbolji aspekt odnosa: Razumeju se, uvažavaju i cene te u svemu jedno drugom pružaju podršku. Čim se upoznaju, pitaće se kako su uopšte mogli jedno bez drugog, a njihova zajednica pružiće im sve što traže od veze.

Vodolija i Vaga

Predodređeni za uspeh

Retko koja veza može biti toliko uspešna i dugotrajna kao ona između Vage i Vodolije. Jedno u drugo će se zaljubiti čim se upoznaju, nakon čega više neće hteti ni trenutka da budu odvojeni. Vodiće bogat i uzbudljiv društveni život pa im zajedno nikad neće biti dosadno. Vodolija će u neodlučnoj i pomalo inertnoj Vagi probuditi želju za uzbuđenjima i zabavom, pa će ona uz njega postati mnogo vedrija i aktivnija nego što je ikad bila. Zauzvrat će svojoj Vodoliji pružati bezrezervnu podršku i davati mu dovoljno slobode da se nikad ne oseti sputanim. Vodolija neće imati potrebu da traži zadovoljstvo izvan bračne postelje jer će u partneru Vagi pronaći sve što mu treba, i ljubavnika, i prijatelja i životnog saputnika. Oboje su altruistični i rado pomažu drugima, pa će njihov dom uvek biti otvoren za prijatelje.

Najbolji aspekti odnosa: Kad su zajedno, jedno u drugom bude najbolje osobine, i upravo je zato njihova zajednica jedinstvena i posebna. Iskreno se vole, cene i uvažavaju pa se neće sukobljavati oko gluposti. Njihova veza će uspešno prevladati sve prepreke i izazove jer su svesni da se za nju vredi boriti.

Vodolija i Strelac

Uzbudljiva i zabavna veza

Strelac i Vodolija prave veoma skladan par, a njihova veza se temelji na otvorenoj komunikaciji, razumevanju i zajedničkoj potrebi za izazovima i uzbuđenjima. Budući da su oboje liberalne osobe širokih shvatnja, njihova će veza biti lišena ljubomore i posesivnosti, što će obojici omogućiti da budu ono što jesu. I Strelac i Vodolija žele partnera koji će im biti prijatelj i pružati im bezuslovnu podršku, što će u ovoj vezi i pronaći. Zajednička žeđ za uzbuđenjem i zabavom nateraće ih da se bave sportom, odlaze na mnoga putovanja i oprobavaju se u novim stvarima, Ovaj će par uvek imati mnogo prijatelja kojima će vrata njihova doma uvek biti otvorena, a budući da su oboje altruisti, često će udomljavati napuštene životinje. Jedan drugome nikad neće prigovarati ako požele malo odvojenosti, stoga je ovo vrlo skladna i stabilna veza.

Najbolji aspekti odnosa: Svaki problem mogu rešiti iskrenom i otvorenom komunikacijom. Osim ljubavnika, jedan drugome će biti i najbolji prijatelj, što će dodatno učvrstiti ovu ionako stabilnu vezu.

Nastavak na sledećoj strani…

Komentariši