Kad se oni SRETNU nastaje PRAVA LJUBAV: Ova dva znaka su kao dva MAGNETA koja se neobjasnjivo privlace i POLUDE jedan za drugim!

DEVICA

Devica i Bik

Idealan par

Ovo je veza koja funkcioniše na svim nivoima. Oboje su praktični, racionalni, štedljivi i spremni na naporan rad kako bi sebi i bližnjima osigurali što lepši i prijatniji život. Iako će sumnjičavoj Devici trebati vremena da se opusti i stekne poverenje u Bika, jednom kad se uveri u njegove iskrene namere u njemu će prepoznati partnera za celi život. Bik je veoma senzualan znak kome seks predstavlja nasušnu potrebu, dok je Devica u seksualnom smislu neretko stidljiva i povučena. Uz Bikovu pomoć, s vremenom će uspeti da se opusti i nauči da uživa u krevetu. Iako je ova veza vrlo stabilna, Devicina preterana kritičnost i sitničavost ljutiće Bika, koji će na njene prigovore uzvratiti svađama i inatom. Ipak, oba znaka su veoma strpljiva i tolerantna pa je ova veza predodređena na uspeh.

Najbolji aspekti odnosa: Slični karakteri i isti način razmišljanja čine Bika i Devicu veoma kompatibilnim partnerima koji mogu savladati i najveće poteškoće. Oboje su strpljivi, istrajni i spremni na ustupke u svrhu očuvanja veze koja im mnogo znači.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
Devica i Devica

Idealni životni saputnici

Dve Device čine dobru ljubavnu kombinaciju, pod uslovom da se uopšte uspeju upoznati. Obe su, naime, povučene i sramežljive pa će proći i nekoliko meseci pre nego što se jedna od njih odvaži da napravi prvi korak. Ipak, čim se zbliže, shvatiće da su stvorene jedna za drugu i neće se nikad razdvajati.

Device su inteligentne i analitične osobe, stoga će često voditi intelektualne rasprave i zajedno posećivati pozorišta i izložbe. Njihov dom će uvek blistati od čistoće, a jedini problem može biti što su oboje suviše kritični i zahtevni. Devici ponekad treba partner koji će je ohrabrivati i potsticati da u životu bude što hrabrija, stoga bi je skeptičan i oprezan partner mogao malo kočiti. Kao par neće biti skloni promenama i novim iskustvima, već će se držati uvek istih proverenih stvari, stoga postoji opasnost da im veza upadne u rutinu. Seksualni život biće iznenađujuće dobar jer jedno drugom znaju otpustiti kočnice.

Najbolji aspekti odnosa: Izvrsno se slažu i nadopunjuju, stoga čine savršene životne suputnike čiji je život lišen bespotrebnih svađa i sukoba. Oboje žele red i mir i ne vole iznenađenja, stoga će stvoriti skladnu malu zajednicu koja će im predstavljati utočište i sigurnu luku.

Devica i Jarac

Pouzdani partneri

Dva zemljana znaka uvek čine savršen spoj zato što imaju slične potrebe i identične poglede na svet, pa tako i ovaj par čini jednu od boljih astroloških kombinacija. Oboje su praktični i racionalni te se ne zanose nerealnim idejama. Štedljivi su i ne troše novac na bespotrebne gluposti pa se nikad neće svađati oko finansija. Devica i Jarac će se u svemu izvrsno slagati i nadopunjavati, a budući da su oboje tradicionalni ljudi, održavanje stabilnog porodičnog života biće im od presudne važnosti. Jarac će svojom odlučnošću ohrabrivati Devicu i pomagati joj pri donošenju odluka, dok će ona njemu pružati potporu i sigurnost koji su mu nužni za psihički mir. Ova dva znaka imaju slične životne želje i planove pa će zajedno zasnovati čvrstu i stabilnu zajednicu koja će trajati čitav život.

Najbolji aspekti odnosa: Pouzdani su i lojalni pa će imati bezgranično poverenje jedno u drugog. Njihovoj vezi će možda da nedostaje strasti, ali zato će uvek moći da se oslone jedno na drugo, što je oboma od presudne važnosti za uspeh ljubavne veze

 

VAGA

Vaga i Ovan

Ljubav na prvi pogled

Veze između Ovna i Vage vrlo su česte, a obično se radi o ljubavi na prvi pogled. Ovan ne može odoleti šarmantnoj i laskavoj Vagi, dok je ona opčinjena njegovom energijom i toplinom. Kad započnu vezu, uživaće u svakom zajedničkom trenutku i neće se više nikad razdvojiti. Vaga će se uz Ovna i njegove česte izlive ljubavi osećati poželjnom i lepom, dok će Ovan biti ponosan što pored sebe ima tako privlačnog i ljupkog partnera. Probleme će stvarati Ovnova želja da šefuje i dominira u odnosu. Vage su miroljubive i diplomatski nastrojene osobe koje izbegavaju svađe i sukobe, što će nervirati Ovna poznatog po svadljivoj i nagloj prirodi te koji će Vaginu miroljubivost protumačiti kao kukavičluk. Bolje se slažu u zrelijim godinama.

Najbolji aspekti odnosa: Njihova veza biće čarobna. Oboje će biti opčinjeni jedno drugim, a osim izvrsnog slaganja na fizičkom planu, povezivaće ih i iskrene i duboke emocije. Ukoliko Ovan obuzda svoje impulsivne reakcije i dopusti Vagi da ga poduči strpljenju i toleranciji, ova veza bi mogla potrajati ceo život.

Vaga i Vaga

Dobar i skladan par

Veza između dve nežne, romantične, tolerantne i vedre osobe koje dele brojne zajedničke interese od samog je početka predodređena za uspeh. Čim se sretnu, poželeće da se bolje upoznaju, a spojiće ih zajednička ljubav prema umetnosti, književnosti, lepim stvarima i finoj hrani. Dve Vage će uživati u svakom zajednički provedenom trenutku, a njihova veza će biti ispunjena zanimljivim razgovorima, druženjem s mnogobrojnim prijateljima, putovanjima i mnogim drugim aktivnostima. Iako će biti iskreno zaljubljene i jedna drugoj posvećivati mnogo pažnje, veza između dve Vage neće biti imuna na probleme. Oboje su rastrošni i vole šoping pa bi vrlo lako mogli upasti u finansijske probleme. Osim toga, oboje su neodlučni i izbegavaju svađe, stoga će ćutati čak i u situaciji kad bi trebalo nešto reći, što vodi ka nagomilavanju problema. Ukoliko nauče biti odvažnije i prihvate činjenicu da povremena svađa pomaže vezi, uspeh je zagarantovan.

Najbolji aspekt odnosa: Kad su zajedno, toliko im je lepo da im niko drugi ne treba. Vaga je znak koji zna kako da uživa u životu, a kad naiđe na partnera koji je isti, rezultat je ugodan život ispunjen svim ovozemaljskim zadovoljstvima. Tolerantne su i nisu sklone sukobima, stoga će svom partneru mnoge stvari progledati kroz prste, ali i njima će mnogo toga biti oprošteno.

Vaga i Ribe

Veza puna nežnosti i topline

Spoj dva nežna i romantična znaka uvek rezultira toplom i intimnom vezom koja će obojici partnera pružiti sve što im treba na emocionalnom planu. Oboje vole da se maze pa će većinu vremena provoditi u krevetu, razmenjujući nežnosti. Spaja ih i zajednička ljubav prema umetnosti, lepim stvarima, hrani i piću pa će zajedno obilaziti izložbe, pozorišta i fine restorane. Iako se dobro slažu, nailaziće na određene probleme koji bi ih mogli razdvojiti. I Vagi i Ribama nedostaje praktičnosti i smisla za realno pa su neplaćeni računi, minus na bankovnom računu i nagomilane kućne obaveze uobičajeni deo ove veze. Ribe su u ovoj vezi emocionalnije i osetljivije pa bi ih Vagino poklanjanje pažnje drugima moglo duboko povrediti, što društvena i koketna Vaga neće ni primetiti. Ova veza ima izgleda za uspeh, ali i Vagi i Ribama bi možda više odgovarao praktičniji i hrabriji partner koji će rado preuzeti dominantnu ulogu.

Najbolji aspekti odnosa: Dobronamerni su, tolerantni i romantični pa će jedno drugog obasipati s mnogo nežnosti i topline. Prijatelji i porodica će uvek moći da računaju na njihovu pomoć, a ljubav prema lepim stvarima i finoj hrani mogla bi ih dugo zadržati zajedno.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši